Koiria. Koiria kaikkialla.

koiriakaikkialla

Takana melkoiset pari kuukautta koiranpentujen parissa

Jatketaan eläinaiheisella linjalla artikkelien suhteen. Tällä kertaa asiaa koirista. Vaimoni Heidi tosiaan harrastaa koiranäyttelyitä ja hän on nyt myös parin viimeisen vuoden aikana herätellyt eloon unelmaansa koirakasvattajana toimimisesta. Minun vastusteluistani huolimatta Heidi päätti siis perustaa kennelin ja noin 8 viikkoa sitten kennelin toinen pentue näki päivänvalon.

Aluksi minulle tietenkin luvattiin, ettei minun tarvitse nähdä vaivaa pentujen huolehtimisesta tai muusta vastaavasta. Mutta miten kävikään? Eihän minua varsinaisesti pakotettu mihinkään, mutta kun vaimo on valvonut viikon verran pennuista huolehtien, niin varmasti on parempi siinä vaiheessa itsekin tehdä asioiden eteen jotain, jotta perheessä säilyisi rauha. Takana on siis valvottuja öitä ja pentujen imetyksen vahtimista yms.

Ensimmäiset 5 viikkoa koiranpennut muistuttavat lähinnä marsuja ja ne vain ryömivät paikasta toiseen. Joten toiminnan miehenä en millään voinut käsittää, miksi niitä pitää katsella ja ihastella. Onhan ne söpöjä, mutta kun ei ne tee mitään hauskaa. Ja nyt kun ikää pennuilla alkaa olla 8 viikkoa, niin niitä on jo ihan hauska katsella, kun ne pomppivat, remuavat ja leikkivät. Harmi, että ne tarvitsee luovuttaa tässä vaiheessa uusiin koteihinsa, kun niitä olisi hauskin seurata ja katsella. Toisaaltaan helpotus, että ne lähtevät uusiin koteihin, koska seitsemästä koiranpennusta huolehtiminen alkaa olla jo melko vaivalloista pitemmän päälle. Varsinkin kun tuntuu, että jo nuo 3 koiraa, jotka kotonamme tällä hetkellä asuvat vakituisesti ovat välillä ylitsepääsemättömän raskasta jengiä.

Tarvitseehan kennelillä olla kunnon kotisivut

Vaimoni on minulta nyt jo yli vuodenpäivät tivannut, että hänen kennelinsä tarvitsee kotisivut. Ja ymmärtäähän sen, koska hyvät kotisivut helpottaa pentujen ostajien löytämistä huomattavasti ja onhan se kiva varmasti päivitellä näyttelymenestyksestä muuallekin kuin Facebookkiin.

Olen pystynyt tätä kotisivuprojektia lykkäämään vedoten kiireisiin siis melko hyvän tovin. Mutta nyt kun kennelin toinen pentue syntyi, niin sain kuunnella päivittäin useita kertoja kyselyitä kuten ”Joko kotisivut ovat valmiit?” tai ”Meneekö vielä kauan niissä kotisivuissa?”. Päätin siis ottaa itseäni niskasta kiinni ja pusertaa kasaan ehkä Suomen hienoimmat kennelikotisivut (ainakin vaimon mielestä).

kenneldivanera-artikkeliin

Kennel Divaneran kotisivut löytyvät siis täältä: www.kenneldivanera.com. Eli jos kiinnostuit koiranpennuista, niin ilmeisesti ensi syksynä/alkutalvesta on tulossa uusi pentue kennelin kantanartulle, joten tiedusteluja voi lähettää Kennel Divaneran sivujen kautta.

Jos taas kiinnostuit kotisivuista, niin minulle voi laittaa tarjouspyynnön helposti täältä.

Ps. Lupaan, että seuraava artikkeli liittyy lähemmin web-teknologiaan tai ainakin muuhun kuin eläimiin.